Datum: 05-04-2020 om 18:30

Voorganger: Ds. L.W. van der Sluijs (Nijkerkerveen)

Locatie: Alleen online & kerkradio

Bijzonderheden:Uitzending archief preek

Overige informatie:

In verband met het Corona virus zal er geen reguliere kerkdienst gehouden worden. In plaats hiervan kunt u luisteren naar een herhaling van de preek uit de ochtenddienst van zondag 25 maart 2018.

Deze preek, van dominee van der Sluijs, is naar aanleiding van Markus 11 : 1-26. Het thema van de preek is Palmpasen, de intocht en de uittocht. Voor de preek hoort u Gebed des Heeren vers 3, 6 en 9.