Benefiet orgelconcert

Wilt u en jij aan deze mooie actie meedoen en een gift geven voor de instandhouding van deze kerk? Maak dan een gift over op het bankrekeningnummer van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente: NL88 RABO 0347 8181 61, onder vermelding van Orgelconcert. Bij voorbaat, Hartelijk dank!

Kerkdiensten online beluisteren

Uitgegeven op: 25-01-2020 om 16:56:55
Geplaatst door: Edwin Rakhorst - Algemeen

De afgelopen weken waren er problemen met de kwaliteit van de uitzendingen en opnamen via internet. Vanaf heden zijn deze problemen verholpen en kunnen de kerkdiensten weer live of achteraf beluisterd worden via internet.

Mocht u nog storingen ervaren, dan graag melden via e-mail: webmaster@hervormdnijkerkerveen.nl.