Datum: 24-05-2020 om 18:30

Voorganger: Ds. P van Duijvenboden (Apeldoorn)

Locatie: Alleen online & kerkradio

Bijzonderheden:Uitzending archief preek

Overige informatie:

In verband met het Corona virus zal er geen reguliere kerkdienst gehouden worden. In plaats hiervan kunt u luisteren naar een herhaling van de preek uit de ochtenddienst van zondag 17 april 2016.

Deze preek, van dominee van Duijvenboden, is naar aanleiding van Nehemia 13:4-31. Het thema van de preek is Denk aan mij, mijn God, ten goede.