Landelijke collecte ZOA

Vanwege het Corona virus kan de huis aan huis collecte van ZOA dit jaar niet doorgaan. U kunt daarom doneren via de Online Collectebus. Klik op de afbeelding hieronder of scan de QR code met uw mobiel om te doneren in de collectebus van de PKN kerken in Nijkerkerveen.

Prikbord

(Overig)
Jongeren Gespreksgroep Nijkerkerveen

(Overig)
De leukste tienerclub van Nijkerkerveen!

Goede Vrijdag
1e Paasdag
1e Paasdag
2e Paasdag
Zangdienst

Hervormd Nijkerkerveen Live

Via deze pagina kunt u live meeluisteren met de kerkdiensten die in onze gemeente gehouden worden. Alle reguliere samenkomsten worden normaal gesproken live uitgezonden. Indien het een dienst met een persoonlijk karakter betreft (bijvoorbeeld uitvaart- of trouwdiensten) is het mogelijk dat de uitzending niet beschikbaar is.

Pastoraal contact

Heeft u vragen naar aanleiding van een dienst? Neem gerust contact op met onze Predikant.

Vragen over de stream

Heeft u vragen over onze livestream? Op de website van Kerkdienstgemist.nl kunt u de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen met betrekking tot dit platform en de werking van de diverse luistermogelijkheden. Heeft u een vraag over de livestream van onze kerk? Neem dan contact op met de Webmaster.