PKN Kerken Nijkerkerveen

Download de informatiefolder Samenwerkende PKN Kerken Nijkerkerveen hier!

Prikbord

(Overig)
Jongeren Gespreksgroep Nijkerkerveen

(Overig)
De leukste tienerclub van Nijkerkerveen!

Hervormd Nijkerkerveen Live

Via deze pagina kunt u live meeluisteren met de kerkdiensten die in onze gemeente gehouden worden. Alle reguliere samenkomsten worden normaal gesproken live uitgezonden. Indien het een dienst met een persoonlijk karakter betreft (bijvoorbeeld uitvaart- of trouwdiensten) is het mogelijk dat de uitzending niet beschikbaar is.

Het is fijn dat je via de moderne technieken op afstand kunt meeluisteren met onze kerkdiensten. We zouden het echter nog veel fijner vinden dat je, als je daartoe in staat bent, onze kerk bezoekt voor de kerkdiensten. Kijk op de pagina Kerkdiensten voor meer informatie over de aankomende kerkdiensten. Op de pagina Contact vind je de adresgegevens van onze Kerk.

Pastoraal contact

Heeft u vragen naar aanleiding van een dienst? Neem gerust contact op met onze Predikant.

Vragen over de stream

Heeft u vragen over onze livestream? Op de website van Kerkdienstgemist.nl kunt u de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen met betrekking tot dit platform en de werking van de diverse luistermogelijkheden. Heeft u een vraag over de livestream van onze kerk? Neem dan contact op met de Webmaster.
© 2013-2019 Hervormde Gemeente Nijkerkerveen - Techniek, design & onderhoud: Edwin Rakhorst - Inloggen