Potgrondactie groot succes!

Uitgegeven op: 10-03-2020 om 21:38:46
Geplaatst door: Edwin Rakhorst - Landelijk

Zaterdag 7 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse potgrondactie in Nijkerkerveen. Deze actie wordt ieder jaar georganiseerd door de 3 PKN kerken in Nijkerkerveen. Het was een prachtige dag en dat nodigt veel mensen uit om weer de tuin in te gaan, gezien de mooie opbrengst! De opbrengst van ruim €2.000 gaat naar het GZB project van de familie Oudshoorn in Afrika.

Bekijk hieronder de fotos die gemaakt zijn door een van de vrijwilligers.