Benefiet orgelconcert

Wilt u en jij aan deze mooie actie meedoen en een gift geven voor de instandhouding van deze kerk? Maak dan een gift over op het bankrekeningnummer van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente: NL88 RABO 0347 8181 61, onder vermelding van Orgelconcert. Bij voorbaat, Hartelijk dank!

Potgrondactie groot succes!

Uitgegeven op: 10-03-2020 om 21:38:46
Geplaatst door: Edwin Rakhorst - Landelijk

Zaterdag 7 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse potgrondactie in Nijkerkerveen. Deze actie wordt ieder jaar georganiseerd door de 3 PKN kerken in Nijkerkerveen. Het was een prachtige dag en dat nodigt veel mensen uit om weer de tuin in te gaan, gezien de mooie opbrengst! De opbrengst van ruim €2.000 gaat naar het GZB project van de familie Oudshoorn in Afrika.

Bekijk hieronder de fotos die gemaakt zijn door een van de vrijwilligers.