Informatie Coronamaatregelen & Reserveren kerkdiensten

Protocol Grote Kerk Nijkerkerveen voor activiteiten in kerk. gebouw De Voorpost in coronatijd

Voor het jeugdwerk is een apart protocol opgesteld. Zie hiervoor het item in het menu hierboven.

Voor alle activiteiten gelden de regels: er mogen per ruimte maximaal 30 mensen aanwezig zijn mits 1,5 meter afstand bewaard kan worden.

In dit protocol leest u hoe om te gaan met de coronamaatregelen in dit gebouw.

Algemeen:

• Neem goede hygiënemaatregelen zoals het desinfecteren van handen bij de entree, houd 1,5 meter afstand van elkaar en gebruik een mondkapje bij verplaatsingen binnen het gebouw.

Tijdens de activiteit:

• Er zijn looproutes, waar mogelijk eenrichtingsroutes. Dit betekent maatwerk voor elke ruimte.
• De namen van de aanwezigen worden genoteerd op een lijst. Deze namenlijst wordt bewaard.
• In de garderobe moeten jassen op 1,5 meter van elkaar worden op gehangen.
• Samen zingen mag niet.
• Maak geen gebruik van de toiletten (alleen indien noodzakelijk)
• Desinfecteer de zitplaatsen na afloop.

Dit protocol is opgesteld door de kerkenraad op 30 oktober 2020.

Voorzitter: ds. L.W. van der Sluijs
Scriba: ouderling W. Rakhorst

© 2013-2021 Hervormde Gemeente Nijkerkerveen - Techniek, design & onderhoud: Edwin Rakhorst - Inloggen