Home > gemeentewerk > Vakantie Bijbel Club

Vakantie Bijbel Club

Over Vakantie Bijbel Club

Hey, jij daar!

Ook dit jaar zal in de herfstvakantie weer de Vakantie Bijbel Club georganiseerd worden. Het zou té gek zijn als jij er bij bent! Wat we gaan doen? Zingen, spelen, knutselen en nog vééél meer  dingen.

Zit jij op de basisschool dan zien we je graag op woensdag en op donderdag in de herfstvakantie in Dorpshuis Concordia in Nijkerkerveen. Je hoeft je niet op te geven hoor en het kost ook nog eens helemaal niets! Als je nog vragen hebt, kan je Gerda van Zomeren bellen op telefoonnummer 033-253 46 28 of een email sturen naar jwf.vanzomeren@hetnet.nl.

Oja, je kunt je pappa of mamma gewoon meenemen hoor, want hulp kunnen we ook heel goed gebruiken! Vraag dan wel even of zij Gerda van Zomeren wel even willen bellen of mailen, zodat we weten hoeveel hulp we hebben.

Tot dan!

Naam:Gerda van Zomeren
E-mailadres:jwf.vanzomeren@hetnet.nl

© 2013-2019 Hervormde Gemeente Nijkerkerveen - Techniek, design & onderhoud: Edwin Rakhorst - Inloggen